Velkommen til Casa Flamenca


Casa Flamenca er en enebolig sør for Torrevieja på Costa Blancakysten. Huset ligger nær sjø og strand, har eget basseng og 4 soverom med til sammen 10 soveplasser.


I tillegg til 4 soverom har boligen 2 bad, utedusj med varmt vann, stue, kjøkken, terrasse, eget basseng (4x8 meter), vinterhage og god plass ute. Det er fast sengeplass til 10 personer og en reiseseng for barn. Boligen har TV med Chromecast, fiber internet og WiFi.

Området hvor boligen ligger heter Playa Flamenca. Det er ca 45 min kjøring fra flyplassen i Alicante, og 35 min kjøring fra flyplassen i Murcia.Casa Flamenca ligger i et rolig kvartal som heter Montilla III. Eiendommen er innegjerdet med låsbar port.Kvartalet består av velholdte eneboliger med eiere fra Norge og andre nord-europeiske land.


Det er 500m til Middelhavet, 800m å gå til stranden og 150-300m å gå til supermarkeder og restauranter.


Det er også gå-avstand til regionens største shoppingsenter (Zenia Boulevard), go-kart bane, mini-golf, tennisbaner, innendørs svømmehall, bank, frisør og andre fasiliteter. En kort kjøretur tar deg til et stort utvalg strender, golfbaner, badeland, tivoli og Torrevieja sentrum. Boligen ligger sydvendt og har gode solforhold hele året.

Kontakt oss på
mobil: +47 924 57 214

Se vår annonse på finn.no med utleiekalender for å se når huset er ledig.