Aktiviteter
Shopping
Regionens største shoppingsenter ligger ca 1,3 km fra huset. Det er hele 160 000 kvadratmeter stort, og huser 150 butikker. Dette shoppingsenteret har på kort tid blitt en attraksjon i området. De har kjente butikker som Zara, Massimo Dutti, Adidas, Mango og mange flere. I tillegg er det et godt utvalg av spisesteder. http://zeniaboulevard.es/gbr/home

 Det er en enkel gåtur bort til senteret: Gå ut den svarte porten. Ta til høyre opp Calle Niagara. Ta til venstre i det første veikrysset. Fortsett ca 1 km og du får et stort senter på høyre side.


Badeland
Torrevieja har sitt eget badeland. Det er bare få minutter unna i bil og heter Aquopolis.

Et litt mindre og rimeligere badeland like utenfor Torrevieja. Det heter  Flamingo Waterpark


Det er også et stort badeland i Benidorm ca en times kjøring nord - Aqualandia.Bytur
Foruten promenaden i Torrevieja, kan vi anbefale byutflukter til borgen i Alicante, romerhøyden i Cartagena og sentrum av Murcia.


Utsikt over Alicante fra Castell de Santa Bàrbara

Det romerske teateret i CartagenaTivoli
Inne i Torrevieja er det et stort tivoli. Kjør langs strandlinjen så langt det går, så kommer du til rett på tivoli og parkeringsplass.


Fornøyelsesparker
Foruten tivoli i sentrum av Torrevieja finner du store fornøyelsesparker i Benidorm som er en times kjøring nordover:
Mundomar: Her kan man se på dyr og vannshow. Delfiner, sjøløver osv.
Terra Mítica: Stor fornøyelsespark med berg-og-dalbaner etc

Go-kart
Det er gåavstand fra huset til "Go-Karts Orihuela Costa". Her er det baner og biler for voksne og barn i alle aldre.


Golf
Huset ligger bare minutter fra flotte golfbaner som Villamartin, Campoamor og Las Ramblas. Det er også flere andre flotte golfbaner rundt Torrevieja
Mini-golf
På taket av Supercor supormarked, 200-300 meter fra huset, er det et mini-golf bane.
Mini Golf at The La Mosca centre Playa Flamenca

Sykkel
Det er et absolutt fabelaktig område å sykle i.  Det er mange flotte sykkelruter, spesielt i området innover i landet, og det er enkelt å leie sykkel. Ta med sykkeltøy og sykkelsko, og lei sykkel hos I Love Bike http://ilovebikeworld.es/services  som er i gåavstand fra huset. Alternativt kan man leie fra FamilyBikeHire.com / www.costablancabikehire.com (telefon +34 966 774 598 eller +34 655 338 066). De bringer og henter sykkel etter smak og behag.
Vi du ha en mer høyende landeveissykkel med karbonramme for en rimelig penge kan du kontakte Bicicosta. Du må da selv reise opp til Almodari (20 minutter i bil) og hente sykkel. Her får du leie gode sykler til en billig penge. Adresse: Bicicosta, Calle Poprtugal 1, 03160 Almoradi, Telefon +34 966 780 906.
For deg som trener på sykkel eller vil ta lengre turer, er første trinn å finne vanningskanalen: 
  • Fortsett opp Calle Niagara.
  • Ta til høyre i første skikkelige veikryss, deretter første til venstre.
  • Fortsett rett frem en stund til du får Calle Manzana på høyre. Ta inn til høyre den andre gangen du ser Manzana (på en hvit hjørnemur).
  • Følg veien når den bøyer av til venstre og over motorveien.
  • Ta til venstre i første rundkjøring etter motorveien, rett frem i andre, og til venstre i den tredje.
Totalt er det ca 4 km opp til kanalenLangs kanalen går det en service-vei som tar deg flere mil i begge retninger. Fra kanalen kan man ta flere avstikkere og rundturer. Turen rundt vann-reservoaret på totalt 48km kan anbefales: Ta til høyre når du kommer til kanalen. Ette totalt 13km krysser en bilvei kanalen. Ta da til venstre opp bakken. Når du er ferdig med å sykle rundt reservoaret holder du til høyre og vil da komme tilbake til kanalen.

 
Det er sykkelsti i begge retninger på N332. Sykler man nordover på denne kommen man til Torrevieja. Man kan også sykle langs sjøen – spesielt mot Torrevieja fungerer dette bra hvis man har offroad-sykkel.

 
"Sykkelfjellet" Sierra Espuña ligger inn i landet litt sør for Murcia (90 minutter hver vei med bil)

Løping
Det er fantastisk å løpe langs Middelhavet. man kan ta turen nordover langs sjøen til Torrevieja sentrum eller sørover langs strendene. Det er en friidrettsbane i Torrevieja.

Svømming, fotball, tennis
Helt øverst i gaten som passerer huset, Calle Niagara, ligger et senter med innendørs svømmehall, kunstgressbane for fotball samt tennisbaner til utleie. http://cdmorihuelacosta.es/Treningssenter
Det ligger et bra innendørs treningssenter (med aircon) i gåavstand, Maxgym, like ved Mercadona. Du ser Mercadona og Maxgym skilter på høyre side av N-332 når du kjører sørover.

Skatepark
For de som vil slå seg løs på skateboard, er det en skatepark (Parque de la estación) i begynnelsen av Torrevieja.