Nærområdet


Casa Flamenca ligger i et rolig kvartal med eneboliger som heter Montilla III. Det er 500m til Middelhavet, 800m å gå til stranden og 150-300m å gå til supermarkeder og restauranter. Det er også gåavstand til regionens største shoppingsenter (Zenia Boulevard), go-kart bane, mini-golf, innendørs svømmehall, bank, frisør og andre fasiliteter. En kort kjøretur tar deg til et stort utvalg strender, golfbaner, badeland, tivoli og Torrevieja sentrum.


Restauranter og spisesteder
Det er bare 200 meter til en samling med et titalls restauranter på Playa Flamenca Commercial Center.


Her kan man velge i mat fra alle verdens hjørner: italiensk, britisk, ungarsk, kinesisk, indisk osv. Går man 100 meter ekstra ned mot N-332 kan man nyte havutsikten fra Rocky's Pub eller Sunset Restaurant. Her ligger det også en Burger King for de som foretrekker rask mat.

Rockys bar Playa Flamenca

Det er også fint å spise på det store handlesenteret Zenia Boulevard. Trenger du matforsyninger til å ta hjem, er det flere supermarkeder i 200-300 meters avstand fra huset.


Strand
Det er mange flotte strender langs hele kysten fra Torrevieja til La Manga. Det er nærmest en strand i hver bukt, og man kan gå fra strand til strand på promenader og stier rundt klippene.
Property for Sale in Playa Flamenca


Skal du gå til en strand, er de to små strendene på Playa Flamenca de nærmeste. Kortest gåtur får du hvis du går ut gaten på den siden det ikke er port, forbi Burger King, over N-332 og ned til høyre. Ruten er vist i svart under. Alternativ rute er vist i rødt under. Den røde ruten er bedre å gå, men kanskje et lite hakk lenger. Følger du den grønne ruten kommer du til lørdagsmarkedet (stenger rundt kl 14:00).


Har du bil eller sykkel, er det mange fine strender i nærheten. Spesielt kan vi anbefale strendene sørover som ligger som perler på en snor: La Zenia, Cala Capitan, Carbo Roig, Campoamore, Mil Palmeras.

Marked
Hver lørdag er det marked på Playa Flamenca frem til kl 14.