Veibeskrivelse


Playa Flamca ligger ca 6-7 kilometer sør for Torrevieja. Kommer man fra Alicante flyplass, er det enkleste å ta rett ut til kystveien N-332 og kjøre sørover. Kommer man fra San Javier flyplass, er det enkleste å kjøre motorveien AP-7 nordover mot Alicante og ta av på andre avkjørsel etter tunnelen (da slipper du å betale bompenger). Kjør så nordover på N-332.


 
Avkjørselen til Playa Flamenca fra kystveien N-332 er lett å finne, med en Burger King på sørsiden av rundkjøringen og en LIDL på nordsiden.
Hvis du har bil, parkeres den i Calle Niagara, like på utsiden av den sorte porten med ”Montilla III” på. (Gaten nedenfor har også ”Montilla III” på porten, så pass på at du har kommet til ”svingen”).

Den ene nøkkelen passer til porten. Du kan kjøre bilen inn for av- og på-lessing, men vedtektene sier at biler ikke kan stå parkert i gaten innenfor porten.


Innenfor ”Montilla III” porten ligger huset som nummer 2 på høyre side. Den ene nøkkelen er til den hvite porten som leder inn til eiendommen.

Søppel kastes i en container på andre siden av Calle Niagara. 200 meter lenger nede i gaten kommer du til Playa Flamenca Commercial Center hvor det er flere titalls restauranter.